pátek 3. dubna 2015

Östersund otti rauhassa ensi-voitto

Östersund - laajalti kallistuu tulla alkuun joukkue jalkapallon superetta tällä kaudella - sai hyvän alku kauden.

Keski puolustaja Bobo Sollander tuli ottelun sankari, kun Brommapojkarna kukisti poissa kotoa 1-0.
Kävijät aloittivat ensi Grimstagatan selvästi paras ja toi pelin alkupuoliskolla.Johto maali tuli 38. minuutilla. Michael Omoh iski vapaapotkun kohti maalia, maalivahdin Davor Blazevic ei palaa ja veteraani Bobo Sollander keskeinen hahmo Östersund trebackslinje, hallussa ennen pelin.

BP, viimeinen liigassa viime vuonna, tasoittivat pelin tauon jälkeen ja painetaan loppuvuoden aikana ottelun.Joukkue oli kuitenkin vaikea luoda todella teräviä kantoja. Östersund - joka sijoittui viidenneksi Premier League viime kaudella - osoitti, että joukkue olisi otettava vakavasti tänä vuonna.