sobota 28. března 2015

Rayo Vallecano - Córdoba CF

Rayo Vallecano kärkikymmenikköön jälkeen kierroksen huolet, koska maanantai dohrávku huonosti. Kadonnut yhden maalin epäonninen peli vastaan ​​Cordoba, joka ei ollut paljon parempi, mutta se auttoi häntä oman maalin puolustaja kotimaan Abdoulayeho Ba.

First're todennäköisesti saada Lica, joka välittömästi potkut aivan ensimmäinen kolme baaria. Home edelleen aktiivinen ja puuttuu usein askel, joka päättyi hilpeä toiminta. Kakuta yritti keskustan laidalta, mutta yritys oli estänyt tarkkaavainen puolustuksen. Vieraille yrittivät läpi bet365 keskeltä Gómez Moreno, joka törmäsi täydellinen pelaaminen paikallisanalysoivan Gaël Kakuta. Sen jälkeen virhe Jozabeda vieraat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden pelata pois vapaapotku. Zahrávající Bebe valitsi suora laukaus, joka teki hänen sointiongelmiin.

Rayo Vallecano meni johtoon kaksikymmentä minuuttia, mutta hänen ilonsa ei kestänyt liian kauan. Lica teki maalin saatuaan syötön syöttöä, jossa se kääritty ja paloi takayläkulmaa. Mutta tuolloin luoti oli ilmeisesti paitsiossa, joten tavoite ei tunnistettu. Kymmenen minuuttia ennen loppua alkupuoliskolla Gaël Kakuta Litsa löytyy rangaistusalueella. Lica kosketti palloa ensin ja lähetti hänet täpärästi ohi postitse.

Tällä hetkellä, kun vastuun kotimaan dostupoval alkuun petti heidät ja potkia Rayo myöhemmin lunastettu. Ja se on melko valitettavaa. Gaël Kakuta ensimmäinen menettivät bet 365 pallon keskikentällä, pallo sai Moreno ja yrittänyt etsiä portilla törmäyksen. Vaikka se löytyi, mutta vieraat maalin jälkeen kaikki. Pallo on, kun yrität tehdä oman jätehuoltoyrityksen portti tippuu Abdoulaye Ba ja Rayo oli menettää 1: 0: nnen

Alussa jälkipuoliskolla vuonna suuri valo Gaël Kakuta osoitti, että ensimmäinen potkut pois kolme napaa, sitten huijasi vastustajan käden ja potki tavallinen kotimaan tilannetta suuri lime rajan. Kanssa, että kurja mutta ladattu ja maalivahti Carlos selviytyi ilman liikaa vaivaa. Kaksikymmentäviisi minuuttia ennen ottelun tuli maalitolppa kun ketterä Moreno heitti pallon vasemmalla ja sitten potkut kaari. Kun hänen haava oli baarissa!

Hetkeä myöhemmin, keskimatka zastřeloval tänään Gaël Kakuta hyvin aktiivinen, mutta jälleen se ei olisi, koska laukaus puski täpärästi ohi postitse! Manucho hetkeä myöhemmin sai pallon rangaistusalueen, jossa paloi takayläkulmaa, mutta täpärästi jäi. Ottelu päätteli kotiin Bueno, joka toisessa minuutti ylimääräistä aikaa saada otsikon melko kauas, mutta jonka tavoitteena bet365 bonus kod erittäin korkealla. Rayo Vallecano tällä hetkellä yhdennellätoista asemassa, kun taas Córdoba ja parantaa maineemme perustuu yhteisiin viidestoista askelmalle. Se on seitsemäntoista pistettä kuin Deportivo La Coruna.

Žádné komentáře:

Okomentovat