středa 25. března 2015

Avslöjar: Två återbud till VM för Tre Kronor

Kolme Kruunua aloittaa MM upload maanantaina ja ensimmäinen joukkue pelata kaksi kansainvälistä Slovakiaa vastaan ​​Trencin (2 huhtikuu) ja Bratislava (huhtikuu 4).
Kolme KHL pelaajat ovat hyväksyneet.



Niistä uutetaan n KHL pelaajat Staffan Kronwall, André Petersson ja Andreas Thuresson.
Kuitenkin MM-kultaa voittanut Martin Thörnberg sanoi ei maajoukkueen tänä keväänä. Kumpikaan Admiral Vladivostok Tom Wandell on mukana.
- Tom on laskenut. En tiedä miksi, olen vain saanut mitään, sanoo valmentaja Pär Mårts.
Kolme Kruunua linja saavani kanssa Avangard Omsk puolustaja Erik Gustafsson ja Jokerit-pisteytys eteenpäin Linus Omark, joka on myös tehnyt pelaa KHL.
- Erik, emme ole vielä saavuttaneet, mutta olemme kirjoittaneet hänelle ja olisi mukava olla häntä, ja hän on innokas sitä. Se on viimeinen kosketus, joka puuttuu, sanoo maaliskuuta.
"En ole saanut tarkistamaton"
- Ei valittu En ole saanut käsiinsä vielä. Olen etsinyt häntä, kun olin Yhdysvalloissa, mutta se ei sovi oikein kertaa. Olen osaksi Jokerit, jatkuu maaliskuuta.
Djurgården eteenpäin Marcus Sorensen on valittu kansainvälisten otteluiden Slovakiaa vastaan ​​ja ruskea duo Niclas Andersen ja Anton Rodin on nykyinen.
- Puhun Anton jälleen huomenna, sanoo maaliskuuta.
Useat SHL pelaaja kyseessä
- Yritämme saada yhdessä tiimin. Nyt meni HV ja Örebron eilen niin puhumme valmentajien siellä, jotta he voivat esittää näkemyksensä siitä, mitä he ajattelevat, sanovat maaliskuuta.
- Odotamme Frölunda ja Luulaja sitten meillä on kaikki paikallaan sitten nopeuttaa huomenna.

Žádné komentáře:

Okomentovat