středa 15. dubna 2015

Valmiina kilpailija - pilkkasivat klubin

Mikael Wikstrand oli valmis Färjestad. Sitten la Frölunda kuvan Wikstrands laitteiden kanssa kuvateksti "annetaan pois".
Kuva, joka myöhemmin otettiin pois ja nyt kysyä Frölunda pahoillani.
- Luulin, että se oli tarkoitettu Göteborgin huumori, sanoo tietoa ohjaaja Peter Pettersson huolenaiheita, jotka ovat vastuussa tilin.


Aamulla tuli Frölunda mäki Mikael Wikstrand valmis SHL kilpailija Färjestad.
Klubi vastasi julkaisemalla otettu kuva sisältä Frölunda n pukuhuone Michael Wikstrands (vanha) paikka, jossa hänen laitteita roikkuu kuvateksti "annetaan pois".
Mutta kuka rolige - ja yhtä katkera - käyttäjälle, missä me luultavasti koskaan tiedä.
- Että en puhu. Ja se ei ole väliä, olen vastuussa Twitter-tili ja ota minulle tämä kertoo tiedot ohjaaja Peter Pettersson Kymmer - nordicbet
Kuinka moni on pääsy käyttää tiliä?
- Että en puhu.
Miksi ei?
- En usko, että se on jotain sinun täytyy käsitellä.
Pelaajat pääsevät tilille?
- Minulla ei ole kommenttia.
- Mutta voin sanoa, että ei ollut mitään pelaaja missään tapauksessa. Olen vastuussa tilin ja ottaa minut tähän sanoo Peter Pettersson Kymmer - mr green
Pahoittelut
Kuva oli juuri siellä muutamassa minuutissa ja kommentit kaadetaan. Molemmat ihmisiltä, ​​jotka nauroivat, vitsaili ja lähti rikos.
Siksi klubi päätti poistaa postitse muutaman minuutin kuluttua.
Klubi pyytää nyt anteeksi teoistaan. Molemmat Michael Wikstrand ja niille, jotka loukkaantuivat kuva.
- Minusta se oli tarkoitettu Göteborgin Huumori mutta se oli valitettavaa, tunnustaa Pettersson Kymmer.
Pian sen jälkeen se julkaisi uusi viesti Twitterissä, jossa on teksti: "Mitä viime titityy. Se oli yritys Göteborgiin huumori. Pahoittelemme, jos se meni eteenpäin."
"En voinut tehdä mitään"
Mikael Wikstrand sanoo, että hänen päätökset tehtiin eri tavoin Göteborgissa ja kaivaa Twitter ei ollut täysin yllättävää.
- Olen kuullut vähän, että he ovat tehneet molemmat siellä, jotkut ovat ottaneet sen hyvin ja jotkut ovat ottaneet sen pahempaa, hän sanoo Värmland Folkblad.
VF: ulkoistaa tällainen kuva ei tunnu erityisen ammattilainen vai?
- En puhu niinkään niistä nyt. Minulla on ollut hauskaa siellä, sitten saada heidät tekemään mitä haluavat, sanoo Wikstrand.
Färjestads urheilujohtaja Leif Carlsson:
- On jopa jokainen. Mielestäni Michael teki loistavaa aikaa Frölunda. Nyt varmasti jotkut ironiaa siinä, mutta mielestäni he haluavat yhdiste pitäisi olla suurta kunnioitusta jokaisen kaveri tehnyt yhdistys. Mutta kuten sanoin, että annetaan seistä Frölunda kokonaan. Ei ole mitään tekisin ehkä, hän kertoo lehden. Lisaa: nordicbet

Žádné komentáře:

Okomentovat