středa 15. dubna 2015

"Mikä on oikein tai väärin en tiedä"

Ensinnäkin, Mats Lusth, 52, ampui.
Samassa lehdistötiedotteessa kertoi Malmö Redhawks hänen villapaita tullaan nostetaan kattoon
- Mikä on oikein tai väärin en tiedä. On mahdollista, että olisimme ottaneet sen kahteen eri otteeseen, sanoo puheenjohtaja Tommy Qvarfort.




Se on jo jonkin aikaa spekuloitu Mats Lusths tulevaisuus valmentajana SHL tulokas Malmö. Vaikka joukkue lopulta onnistui saamaan takaisin alkuun lento on Lusth kyseenalaistettu aikana osia kausi.
Silti uutinen tuli, että hän oli pakotettu ulos yllätys monille.
Eilen päättyi kysymykseen hallituksen pöytä ja sitten myös päätti potkut entinen loistava pelaaja.
- Yleisarvio hallituksen on SHL tuo uusia haasteita ja täytyy joskus tehdä johtajuutta muutoksia. Se on aihe. Se on niin yksinkertaista, sanoo Tommy Qvarfort.
Mitä mieltä olet Lusth puuttuu?
- Et voi viitata mitkä puuttuu hänellä on, jos hän on yksi. Hänellä on paljon asiantuntemusta ja kun se todella polttaa olla hänen johtamistaidot ovat hyvät. Mutta ehkä on olemassa muita vaatimuksia on syytä kysyä nyt, että me pelata SHL.
"Keskustelimme siitä pitkään"
Monet ihmiset reagoivat valmentaja, joka on ollut mukana joukkueessa voi lähteä. Vielä ihmiset reagoivat siihen kun se oli ilmoittanut, että Lusth olla hänen jersey salkoon kattoon panoksestaan ​​yhdistyksen.
- Eri syistä aikana keskustellaan Keskustelussani Mats. Sanoin hänelle, että olimme pitkään ollut ajatellut tätä paidan, koska hänen erinomainen pelasi urallaan. Mats, että hänen mielestään olisi fantastinen kokemus elämästään paita tuli ylös kattoon. Kun uuteen puheluun hallituksen kanssa, ajoimme eteenpäin tämän päätöksen.
Oliko ole tarpeen jakaa tämän kahteen erilliseen kertaan?
- Mahdollisesti. Mutta mikä on oikein tai väärin en tiedä. Olemme valinneet tämän polun ja niin se on. Kuten voitte kuvitella, tämä on uskomattoman vaikea keskustelut ottaa ja sitten se on selvää, että nostaa ylös positiivinen bittiä (nostamaan paita) tuohon sellaista puhelun.
Sylvester Farm esille kysymyksen
Onko hylkäämään Lusth tuli aloitteesta toimitusjohtajan ja urheilu johtaja Patrik Sylvegård.
- Toimitusjohtaja raportoi hallitukselle, enemmän tarvetta en todellakaan sanoa. Ja meillä ei ole koskaan ollut koulutusta asian hallituksen pöydän ennen eilisessä kokouksessa. Mutta päätös oli yksimielinen, sanoi Qvarfort.
With Lusth päässä on Malmön Pääurilla tuoda uusi valmentaja henkilökuntaan. Malmön valmentaja Jonas Rönnqvist on nimi, joka on mainittu.
- Tiedämme, että hän on siellä ja myös mitä muut valmentajat, jotka ovat vapaat. Olen pyytänyt Sylvester Farm terveeseen ja katsoa ympärilleen sopivia ehdokkaita, jotka voivat nostaa seuran tasolla, kertoo Qvarfort.

Žádné komentáře:

Okomentovat