středa 15. dubna 2015

"Guidettis bonus vaatimukset lopettavat liikkua"

Neuvottelut John Guidetti ja Feyenoord on nopeasti kaatunut.
Syynä on, mukaan Daily Record että ruotsalainen vaatii sign-bonus miljoonia dollareita.
- Hän haluaa maksaa vastaavan siirtomaksu, rahat, kertoo lähde lähellä Feyenoord.



 10 jättiläinen kykyjä - mitä tapahtui?

John Guidetti oli menestys, kun hän tuli Celtic. Mutta kun hieno alku, hyökkääjä oli vaikea ottaa paikkansa alkaa yksitoista ja viittaa siihen, että se vain tulee kausi Skotlannin klubi.
Guidettis sopimus Manchester City päättyy kesällä ja ruotsalainen on puhunut lämpimästi hänen entiselle seuralle Feyenoord. Lisaa: nordicbet
Maanantaina totesi Jalkapallo Kansainvälinen että Hollannin joukkue tarjosi Guidetti sopimusta.
Hollantilainen lähde hyvän käsityksen Feyenoord kertoi Sportbladet että väliset keskustelut Guidetti ja Rotterdamin klubi on alkuvaiheessa, mutta vaikein osa ratkaista kaikki taloudesta.
"Ilmeisesti sai neuvosto"
Nyt todetaan Scottish Daily Record, että neuvottelut ovat hylättyjä jälkeen mitä lehti kutsuu "häpeällinen rahaa vaatimuksiin" alkaen ruotsalainen.
Feyenoord, klubi, jossa Guidetti oli menestys lainoista 2011/12 kausi, sanoi järkyttynyt jälkeen vaati sign-bonus useita miljoonia puntia. Lisaa: nordicbet
Mukaan Daily Record, seura oli tarjonnut ruotsalainen viikoittain palkkaa vastaava 195 000 kruunua, mutta ei varautunut tällaisen "tähtitieteellisen" korkeat vaatimukset sign-bonus. Siksi valinnassa Feyenoord neuvottelut hyllylle.
- Hän haluaa tähtitieteellinen summa ja on mahdollista, että osapuolet pääsevät sopimukseen juuri nyt. Hän on ilmeisesti suositeltavaa, että Bosman, tilaisuutta ansaita valtava määrä rahaa, kertoo lähde lähellä Feyenoord Daily Record. Lisaa: nordicbet
"Ole valmis ottamaan sattumalta häneen"
Sitten Guidetti saa Bosman kesällä, hän värväytyi ilman siirtokorvausta. Jotain ruotsalainen sanotaan luottaa.
- Hän haluaa maksaa vastaavan siirtomaksu, rahat. Pelaaja on ollut vakavia fyysisiä ongelmia, koska kausi Feyenoord mutta seura oli valmis ottamaan mahdollisuus häntä, he eivät viettää naurettavaa summia. Jos hän luulee voivansa saada tällaista rahaa muualta, hän voi yrittää. Jos hän onnistuu ei sitten ehkä neuvottelujen jatkamiselle ja hän on järkevämpää, lähde sanoi.

Žádné komentáře:

Okomentovat