pátek 24. dubna 2015

Keskity nuorempi - kun saamme uusinta klo 92

Kahdeksan päivää mennä ennen maailmancupin Prahassa alkaa ja kolme kruunua alkaa hahmottua.
Näen Tre Kronor monia nuoria tähtiä näy Ruotsin kansan.
Minulla on fantastinen muistoja Praha vuonna 1992, kun voitimme maailmanmestaruuden toisena vuonna peräkkäin nuorten kokemattomuutta lakia.
Nyt toivon, että voimme taas on yläreunassa koroke kulta kaulassaan.



Kun katson tämän vuoden joukkue, mielestäni se näyttää kiinnostavalta. Ei ole Dream Team mutta joidenkin super vahvistuksia NHL saamme Dream Team Light.
Juuri nyt meillä on täysi kymmenen NHL pelaajille kolme kruunua ennen ensimmäistä playoff kierroksen NHL pudotuspeleissä pelataan.
En usko maajoukkue on valmis vielä, mutta se on täynnä enemmän NHL pelaajia kun joukkueet menevät ulos. On aivan oikein, koska siellä ei pääse mihinkään parhaat Ruotsin pelaajat pelaavat NHL.
Toistaiseksi kaikki Pär Mårts ja hänen henkilökuntansa päätti keskittyä nuoremman NHL pelaajia. Se on viisasta kahdella tavalla, ensin välttää paljon ei kiitos, mutta ennen kaikkea se on nämä pelaajat, jotka ovat tulevaisuuden World Cup - Olympic pelaajia.
Ne ovat Ruotsin Hockey tulevaisuudesta ja nämä pelaajat ero isot turnaukset tulemaan. Siksi on tärkeää, että he saavat todistaa itseään kansainvälisissä yhteyksissä ja saada rutiinia suurten mestaruutta.
Meillä on kapasiteettia Ruotsi arvostella Venäjää ja KHL, mutta se tekee sen Tre Kronor valmentaja Pär Mårts.
Sillä ei tarvitse olla Tre Kronor valmentaja tai jääkiekko asiantuntija miten kaikki Ruotsin pelaajat kehitetty KHL.
SHL wimpy suhteessa KHL
Olen ollut sitä ennen KHL on hyvä jääkiekko Euroopassa. Ilmeisesti on olemassa asioita, Venäjällä, joka ei ole hyvä, mutta et voi sivuuttaa sitä, että laatu KHL on paljon parempi kuin SHL.
Se on kuin yö ja päivä.
Pelaajat erääntyy välittömästi tultaessa pois turvallisesta wimpy elämän SHL ja on otettava vastuu hänen suorituskykyä ja kilpailla hänen paikka joka päivä.
Siksi ei ole yllättävää, että muutaman pelaajia SHL tunkeutumalla Tre Kronor Squad.
Kun Etsin SHL pelaajia, jotka voivat asettua squad löydän Joel Lundqvist, Daniel Rahimi ja Mattias Sjögren edistää asennetta ja fysiikkaa, mutta myös kulttuuria haltijoina.
Vuodesta finaaliin, minulla on vaikea löytää joku pelaaja voi murtautua Ruotsin joukkue. Skellefteå nuori onnistunut junior Axel Holmström johtava kaikki finaaliin poängliga ei ole valmis kova, kova, nopea kansainvälinen jääkiekko.
Mielestäni se on yksi maalivahdit Marcus Smith tai Cristopher Nilstorp joka voisi noutaa yhtenä kolmesta maalivahdit Ruotsin joukkue.
Kun kehotan oikeustieteen opiskelija miksi mielestäni maalivahti sivu näyttää vakaalta todistetusti MM kultaa maalivahti Jhonas Enroth ja loistava pelattavuus KHL- maalivahdin Anders Nilsson.
Tietenkin me kaikki unta NY Rangers menee ulos NHL pudotuspeleissä ja pääsemme kotiin Henrik Lundqvist, mutta minusta näyttää kuin kaukaa.
Takaisin Page mielestäni näyttää todella mielenkiintoista, jos meillä on hyvä koko, mutta ennen kaikkea taitoa.
Korit maailmanluokan
Oliver Ekman-Larsson, John Klingberg ja Staffan Kronwall mielestäni Telineet modernin kukkula, jossa miehen luistelu koko ajan osallistua loukkaavaa peli. Tämä käänteinen tyyppi on äärimmäisen tärkeää nykypäivän jääkiekko ja olisimme irrottaa paras niistä kaikista, Erik Karlsson, joka on 3-0 peleissä vastaan ​​Montrealissa, meillä puolustajille maailmassa.
Käytössä eteenpäin puolella, kaipaan kärki. Näen monia hyviä, lahjakkaita pelaaja mutta ei pisteitä koneet ja voittaa mestaruuden hyvä hyökkäävä kuten me kaikki tiedämme. Nyt Loui Eriksson jotka voimme luottaa ja sitten toivoa, että jotkut André Petersson, Oscar Möller ja Elias Lindholm yllättää meidät kaikki ja kasvaa ulos loukkaavaa uhka.
Siksi on tärkeää, että pääsemme kotiin pelaajia, jotka voivat tehdä eron veljekset Sedin teki, kun me viimeksi voittanut maailmanmestaruuden kultaa.
Pidän lagbygget jossa on hyvä ikärakenne välillä vanhempien ja nuorempien, taitoa, kokoa, mutta ennen kaikkea paljon loukkaavaa luovuutta.
Nyt meillä on saada ryhmä yhdessä, jossa pelaajat voivat löytää oman ja sitten kasvaa turnaukseen.
Uskon lopullinen ja kultaa kolme kruunua.

Žádné komentáře:

Okomentovat