sobota 21. března 2015

Toulouse FC - Girondins Bordeaux

Nuori valmentaja Dominique Arribagé tuli valittu yksi, joka on pelastaa Toulouse FC Ligue 1. Katso, jos penkki kestää niin kauan kuin edeltäjänsä Alain Casanova, joka johti téfécé vuodesta 2008. Aluksi palvelukseenottamistavasta mutta tämä entinen puolustaja unibet kohtaamisia Bordeaux, joka kahden kuukauden menetetty.

Viime kierroksella, edes vyšlápl jotta PSG tuloksen jälkeen 3: 2 tekee edelleen kuvioita kuppi asentoon. "Minulla on visio ja omia menetelmiään. Jotkut asiat en todellakaan toisin. Haluan vain tehdä noin pelaajat ymmärtävät, että uusi valmentaja on perusasetukset mahdollisuuden aivan kaikki. Koko joukkue rakastan ja tiedän, että minun saapumista se on kovaa työtä. En voi unibet odottaa aloittaa sitä. "

Arribagé pelasi seuran yli kaksisataa ottelua, joten fanit pitäisi olla teidän puolellanne. Mitä hän liian ei pelaa käsiin siitä, että kauden päätteeksi on vain yhdeksän kierrosta. Päinvastoin, Bordeaux ja pienempiin annoksiin näytti olevan riittävä. Käytössä kuppi sijainti nyt Jaroslav Plasil ym. menettää vain kaksi pistettä, vaikka siellä on vielä yksi peli kädessä Monaco. "Vastaan ​​PSG oli erittäin tärkeä unibet askel tähän ottelu oikea jalka. Vastaan ​​Toulouse mutta se on vielä tärkeämpää, luulen. I siksi, että juuri vaihdettu valmentaja. Kuitenkin tilanne, jossa vastustaja on nyt, on enimmäkseen ei ratkaista of päivä. Ja toistan jälleen, että avain on koti ottelu ", sanoi Willy Sagnol. Unibet Virallinen Bonus

Tämä voisi pelin jälkeen pitkän tauon käyttöön erittäin lahjakas Thomas Touré, joka on hänen nuorena mukana tärkeä tuki Les Girondins. Todennäköisesti ei voi unibet pelata koko pelin. Se on odotettava, kunnes objektiivi ottelu, että hänen joukkue pelaa tauon jälkeen esitys, jonka on määrä ensi viikolla.

Žádné komentáře:

Okomentovat