sobota 21. března 2015

Évian Thonon Gaillard - Montpellier HSC

Jos sinulla on Evian liigan vastustajia, joille yksinkertaisesti ei voi, niin se on ehdottomasti Montpellier. Neljän viime pelejä, koska häntä ei kerran ei voittanut. Kuitenkin kolme pistettä olisi nyt kuin suolaa tarvitaan ylläpitämään luisto vyöhyke. Vieraat päinvastoin julisti hyökkäys cup seinät ja aikovat täysin onnistua.

Spicy tulee tässä taistelussa erityisesti hyökkääjä Kevin Berigaud että ennen kesää lentoa Montpellier vietetty leiri vastustaja vain yhdeksän vuodenaikoina. Paras Evia tuli yli 150 kamppailujen ja tuli ajan mittaan paljon tukea. Ja myös suuri suosikki fanien kanssa.

"Kun ei odota mitään erityiskohtelua", sanoi hyökkääjä selvästi kotitekoinen Clark N'Sikulu. "Arvostamme hänen panoksestaan ​​Evian. Mutta se on muualla. Tämä ystävyys menee pois. Mielestäni oli olla erityinen hetki, koska täällä hän vietti paljon aikaa ja tehnyt paljon joukkue. Mutta meidän täytyy todella voittaa."


ETG, joka jälkeen kolme voittoa peräkkäin sitten menetetty Monacoon, joten viime viikonloppuna Nantesissa, ei kuulu välienselvittely Montpellierem kaikki hyviä muistoja. Silti se Berigaud teki ratkaisevan maalin. "Tarpeeksi satuttaa meitä. Nyt en viereen. Hän ei voi", lisäsi N'Sikulu.

Vieraat kaksi viikkoa sitten kärsi raskaan tappion 1: 5 Lyon siitä mutta onnistui olankohautuksella ja käsityöt kodin koulutettu 3: 1. Tällä hetkellä on seitsemäs viiden pisteen menetys neljäs Monacossa. "Vaikka olin laskenut korkea Lyon, ovat edelleen hyvin vahva miehineen. Se ei tule olemaan helppoa. Meidän on annettava kaikkea peliin ja yrittää voittaa," tietää hyvin N'Sikulu.

Žádné komentáře:

Okomentovat