čtvrtek 9. dubna 2015

Bayer Leverkusen - 1. FC Köln

Vuonna fifties derby välillä Bayer Leverkusen ja 1. FC Köln pidetään selkeä suosikki kotiin. Todellakin, kokonaistilaston tämän vuosisadan, kun farmaseuttinen yksikkö voitti yksitoista viidestätoista tapauksissa puhuu hänen edukseen.

Melko erikoinen maku on tämä kaksintaistelu varten maalivahti Timo Kozlu Horna, joka soittaa ensimmäinen derby vanhempi luokassa: "Se tulee olemaan suuri haaste. Olen siksi, että melkein aina edustaa Leverkusen Bundesliga Euroopan kupit. Olemme kuitenkin innolla sitä, että lopu vastaan ​​suurimmat tähdet. "

Ja vanavedessä vielä sanomalehden Kölner Stadtanzeigen lisäsi: "Jos voisimme kaapata kaikki kolme pistettä, se olisi jotain aivan sensaatiomainen. Ja uskallan sanoa, että meillä on joukkue, joka pystyy siihen. Vaikka se on vain 1: 0. Meidän vastustajat ovat jo tällä kaudella heidän kentän osoittavat, että menetämme ei tule heille. " Se Bernd Leno, virkaveljensä ja muiden Saksan maajoukkue, "jedenadvacítky", nauttii jo hänen kolmas derby.


Roger Schmidt osastoilla ei ole vielä laadittu neljännessä. Köln on edelleen seitsemän pistettä jäljessä, mutta näiden kahden alueen välillä, on vain viiden pisteen ero. Kotimaan extra viikko pitch - kuten ensimmäisessä pelissä - ja menetetään Mestarien liigan maalia Monacon kanssa, kun hän ei voinut edes käyttää yhtä monta mahdollisuutta he ovat luoneet.

Kuitenkin edistystä neljännen kierroksen heillä yhtä luottavainen, joten lopullinen ottelu Benfica he voivat rauhassa nauttia. Sporting johtaja Rudi Völler, joka päävalmentaja johti kaksitoista vuotta sitten Saksassa MM-finaalissa, on hieman eri mieltä: "Kun kaksi peliä olemme epäonnistuneet maali tai Monaco, ja he eivät edes yritä pelata jalkapalloa. Emme ehkä ole päteviä tyrmäys kamppailut, mutta haluamme mennä ensimmäinen paikka ryhmässä. "

Žádné komentáře:

Okomentovat