středa 15. dubna 2015

Taso: Klopp sai minut oksentamaan - ja kiitän

Jürgen Klopp on sellainen valmentaja, joka tekee asiat ihmisten kanssa.
Tiedän.
Hän sai minut oksentamaan vuonna roskakoriin lentokentällä Düsseldorf, ja siitä kiitän häntä syvästi ja vilpittömästi.
Kuten tavallista se oli Jürgen Klopp itse, jotka pitivät sitä parhaiten.


Keväällä 2011 hänen Borussia Dortmund voitti pois derby vastaan ​​Schalke 04. Kun joukkue palasi kotikaupunkiinsa oli tuhansia faneja odottamassa heitä, piti spontaani voittoon puolueen keskellä yötä.
Oli selvää, että pelaajat, valmentajat ja fanit olivat lähdet loputon seikkailu yhdessä läpi jalkapallon.
Tietenkin, heittäytyi Klopp itsensä välittömästi juhla, teki itsestään juhlien sieppari. Oli kuin hän oli saavuttanut hengellisen nirvanaan. Ylihuomenna? Kuka välittänyt? Hänen joukkueet sekä pelataan ja juhlitaan jos ei huomenna.
- Dortmund, meillä on usein sellainen emotionaalinen huipentuma. Ja sellainen hetki täydellisen ja onnea - missä muualla voit löytää sellainen? Jos aiot kiitos lopussa elämän ja ovat kokeneet 20 Sellaisina hetkinä, niin voit katsoa itseäsi rikas ja onnellinen mies. Ehkä se riittää alle 20.
Self, en edes Borussia Dortmund, mutta kun muistelen omaa fotbollsliv ole vielä Jürgen Klopp antoi minulle vain muutamia niitä hetkiä, jotka hän puhui.
Halusi nähdä, jos voisin lentää
Selkeimmin Muistan Mestarien liigan semifinaali vuonna 2013, kotipelissä vastaan ​​Real Madrid.
Kotikutoinen Borussia Dortmund ampuu vastus kokonaan, Robert Lewandowski teki neljä maalia, Südtribune räjäytti äänivallin ja itseäni, tunsin euforinen adrenalinvåg vain kuplina ylös sisälläni.
Kun pelaajat ja fanit suosiotaan toistensa jälkeen loppuvihellystä halusin oikeastaan ​​vain heittää minut ulos läktartaket ja katso, jos voisin lentää.
En vain voinut mennä nukkumaan ilman hurja yhdessä oman spontaanin juhla alas keskustassa Dortmund. Ylihuomenna? Kuka välittänyt? En ole hyvä syömällä hetkellä ja elävät valtion mindfulness, mutta sitten ja siellä halusin jäädä kesken gruvgrå betoni taloja ja tanssia Ruhrin Rumba ikuisesti.
Aamulla jälkeen oksensin roskakoriin lentokentällä Düsseldorf.
Sen piti olla kunnossa. Enemmän kuin mitään, haluan jalkapallo, joka tuntuu, jalkapallo, jotka koskevat - ja Jürgen Klopp on ollut parempi kuin mikään muu valmentaja nykyajan luoda yksi.
Kerran hän puhui siitä, kuinka hän taisteli, että hänen joukkue olisi aina pelata jos sotatilan kentälle, toisella kertaa hän vertasi hänen perheensä kanssa Arsenal aikana Arsene Wenger.
- Rakastan häntä, mutta hänen jalkapallo on kuin orkesteri rauhallinen kappale. Pidän raskasmetalli. Haluan aina sen ääneen.
Tästä se kaikki tarvittavat työt, että jokainen - pelaajat, fanit, aluksella ihmisiä ja että asia me toimittajat - todellakin osti osuuden Klopp kultti.
Vaatimukset olivat erittäin kovia, edellytti äärimmäisen uhrauksia ja energian valvonta, joka oli jatkuvasti kääntyi jopa yksitoista.
Thundering höyrykone pultattu läpi tiukentuvat ja virtaviivainen jalkapallon, mutta kauempanakin moottori alkoi vuotaa ääntä osoittaa, että kattila oli tulossa ylikuumentunut.
Ruuti oli lopussa
Stars muutti, peli malli kartoitettiin, vastustajat varustaa ylös - ja lopulta se ei auttanut, miten kovaa Jürgen Klopp yritti puristaa kaasupoljinta lattian läpi.
Teho oli mennyt, ruuti lopussa.
Borussia Dortmund hakkeroitu ja yski ja vaarassa romahtaa täysin.
Klopp ei Klopp jos hän jätti seuran putoaminen alueella, mutta sen jälkeen hän johti heidät pois pahiten myrsky on nyt laskeutunut aika väsynyt hiljaisuus yli Westfalen stadion.
Hetki on myös Jürgen Klopp tehnyt päätöksen eroamaan.
Seikkailu ei ollut ääretön.
Se vei heidät kaikki tapa Wembley ja Mestarien liigan loppuottelussa, se antoi heille sekä sarja- ja cup otsikot - mutta nyt se on ohi.
Borussia Dortmund on ilmeisesti suurempi kuin hänen kouluttaja ja Südtribune tulee Rumble jälleen lauantaina, mutta mies, joka karjui ylitse muiden ei ole enää siellä.
- Bambule, RANDALE - Dortmund hat die Schale, huutaa villi sinisilmäinen Klopp aikana yksi maaginen voiton osapuolille. Chaos, mellakat ja mästarskölden Borussia Dortmund.
Hän ei ole koskaan ollut niin paljon kunnioitusta ja etiketti, mutta hän otti kasan greenhorns osnutna ja ryntäsi suoraan jalkapallon hienoimmista juhlasalia.
Asiat heitetään yli ja kääntyi ylösalaisin, ennen nuorisoliiton pilfered itselleen hienoimpia kristalli pokaalit ja katosi.
Olen vilpittömästi kiitollinen siitä, että sain mennä yhdessä ja nähdä sen tapahtua.

Žádné komentáře:

Okomentovat