sobota 21. března 2015

Stade Rennes - FC Nantes

Toinen Breton derby kuuluu kolmaskymmenes kierros Ligue 1. yhdennentoista Rennes se kysyy yhdeksäs Nantes, välillä kaksi joukkuetta on vain yhden pisteen ero.

Lisäksi sekä palveli jälkipuoliskolla kauden melko poikkeuksellisia suorituksia kuin Les Canaris periaatteessa vielä putoamasta pelin Euroopan kupit. Keskikenttäpelaaja Chaker Alhadhur vuoksi katsotaan toisin: "Jos me voittaa Rennes, lähes varmasti varmistaa, että pysyt kilpailuun ja kaikki olisi jälkeen viimeisellä kierroksella oli eteensä."

"Kyllä, pitäen Ligue 1 on tavoite tällä kaudella. Ei vain meille, mutta varmasti Rennes, mikä olisi epäilemättä ansainnut. Aina on uusi sanaluettelossa kauden, ensimmäinen etsinyt derby vain koska olen opetuslapsi Nantes, "sanoi kaksikymmentäkolme jalkapalloilija, joka pelasi toistaiseksi ensimmäinen joukkue yli kaksikymmentä esiintymisiä.


Rennes voitti kaksi viimeistä kolme ottelua, joka osastoilla Philippe Montanier antoi itseluottamusta taulukko ei katso alas vaan ylöspäin. "Ehdottomasti ei ole helppo saada kiinni joukkueet johtotehtävissä, mutta peli on vielä kaksikymmentäseitsemän pistettä", hän sanoi tiukasti puolustaja Sylvain Armand.

"Varmasti haluamme saada parhaan mahdollisen sijainnin. Lisäksi kolme yhdeksästä otteluja Derby. Vaikka ulkomaisten toimijoiden kilpailu aavistanut Nantes lauantaina varmasti tietää. He näkevät, että ilmapiiri johtuu suureksi faneja", hän lisäsi. Ensimmäinen näistä keskinäisen kaksintaistelu vastustajia tällä kaudella päättyi tasapeliin. Kuitenkin lopullinen ottelu pelataan Stade de la Route de Lorient tuli ulos voittajana Nantes.

Žádné komentáře:

Okomentovat