sobota 28. března 2015

Bayern Mnichov - Schalke 04

Bayern München eivätkä toisen kerran alussa kevätkauden mitä yleensä odotetaan hänestä - voitti. Siksi toinen arvostetun kaksintaisteluun Schalke päättyi tasapeliin 1: 1.

Kuitenkin kuka tietää miten se olisi muuttunut, jos hän olisi ollut bet 365 virhe on Sidney Sam ulkopuolelle jo toisella kymmenen minuuttia Jérôme Boateng. Saksan maailmanmestari ei ole vain saanut punaisen kortin, mutta silti potki rangaistus. Kuitenkin Manuel Neuer, se maalivahdin pohodar. Hän ei millään tavalla ole tasapainossa ja hypätä oikealle puolelle esti Maxim Choupo-Motingovi vuonna vsítění kymmenes maalia tällä kaudella.

Tämä vieraita, mutta sitten jotenkin kuumeisesti ryntäsi hyökkäys, se varmasti ei voi sanoa. Kääntäen rangaista niiden epäselvyyttä Arjen Robben. Vuoden toisella puoliskolla he eivät aloita loukkaantunut maalivahti Fabian Giefer ja korvasi bet365 poker hänet alle kahdenkymmenen debutant Timor Wellenreuther. Bayern vaistosi tilaisuus. Mutta hän käytti sitä kuusikymmentäseitsemän minuutin pelin, kun jälkeen kulmapotkusta Xabiho Alonso työnsi Robben - 1: 0: nnen

Mutta johtoon kesti vain kotiin seitsemäskymmenestoinen minuutin kun Pepe Guardiola koottu puolustus on leikattu jälkeen kulmapotkusta Sidney Sam ilmoitti hlavičkáře Benedict Höwedes 1 - 1. Lisää maalia Allianz Arena on kuultu ja molemmat vastustajat heti alkoi valmistautua toisen bet365 bonus kohtaamisen VfB Stuttgart, vastaavasti. kanssa Borussia Mönchengladbach.