sobota 28. března 2015

FC Barcelona - Atlético Madrid

Crisis Kataloniassa vielä ehkä ole täysin vältytty, mutta ainakin kerran, ainakin onnistuivat lopettamaan. Barcelona on kiitos tavoitteisiin keskeinen kolmikko Messi, Neymar, Suárez outshot Atletico Madrid 3: 1 yli puolustaja liigan otsikko äänitti ensimmäisen koskaan voittaa pidempään kuin yhden täyden kalenterivuoden.

Barcelonan valmentaja Luis Enrique mainitsi, että ainoa tapa törmännyt painetta ympärillä katalaani jättiläinen lievittää voittaa. Club presidentti Josep Maria Bartomeu muutos koolle ennenaikaiset vaalit, koska "liennytyksestä". Hyvän suorituskyvyn sunnuntai-iltana parantanut tilannetta ja pelaajat itse. Jo yhdennentoista hetken Nou Camp seisoo innoissaan tapasi ensimmäisen goalscoring iloa. Messi jälkeen yhdessä Dani Alves pallon Luis Suarez, joka on käsitelty väärin se, vaikka kesy, mutta se myös valmis ampumisen kannat Neymar. Brasilian taikuri rauhallisesti lyödä palloa takaisin postitse Moyův ulottumattomissa.

Kumpikaan nopeasti saavuttanut johtajuus Barcelona varoitettu loukkaavaa kappaletta, päinvastoin. Alkupuoliskolla oli kotimaisista suoraan tunkeutunut bet 365 povedeným tapahtumia, täynnä nopeus ja intohimoa, esimerkiksi mitä heidän viimeinen liigan kierroksella laskeutua Real Sociedad hieman puuttui. Yhden erityisen kauniisti piirretty toimintoa uudelleen läpi Messi kanssa Suarez mutta Neymar kuin klassinen kolmas osapuoli lopulta epäonnistui ja lähetti pallon takaisin postitse suunnata ulkopuolella.

Barcelonan pitkä, mutta valitettavasti ei. Heidän toinen liigamaalia uudessa työ on itse asiassa asunut nähdä Luis Suárez, joka taas avustaa erinomainen Messi, vaikka toistuva kuvamateriaalia osoitti, että hyvin mahdollisesti käsittelyn aikana pallo ja auttoi käsi. Huolimatta protestit isännät, mutta voisi Luis Enrique ja koko penkki ja kymmeniä tuhansia kannattajia äänekkäästi iloitsevat avaimen lisäys johtoon ennen puoli. Hyvin mahdollisesti se oli paras pětačtyřicetiminutovku Barcelonan koko tämän kauden.


Muutoksen jälkeen puolet, mutta se on jo osa kotimaan ollut niin kuuluisa. Hänen työnsä on jälleen vaikuttanut Lionel Messi, vaikka se oli todella onneton hetki. Rangaistusalueella Barcelona on taistelu Argentiinan supertähti putosi kauas bek Gámez, jonka Messi kunnes oikeiston armottomasti terrorisoi, ja yllätys, jota seurasi Barcelonan pilli ilmoittamalla rangaistuspotku. Korvia huumaava pillit hänen soittonsa Mario Mandžukić rakennettu ja kursailematta kääntyi. Draamaa jatkui.

On nurmikko sillä hetkellä sai Fernando Torres. Muoto Espanjan hyökkääjä viime vuosina, ehkä hieman haalistunut, mutta hänen uransa tilastojen kahdeksan maaleja Barcelonan verkkoon voi pakottaa jotkut hermostunut ja Torres itse toisin valaa luottamusta hänen suonissaan. Lemmikit olivat tässä vaiheessa ottelun alla tietty paine, mutta loppuvaiheessa yleisurheilu säännöllisesti zamrzávala riittämättömän laadun maaliin.

Aikana, jolloin jotkut ehkä odottaa suuri paine lopullinen isännät kuitenkin tuli interventio toisella. Hänen Hit on vihdoin saanut Lionel Messi, kun hän hyötyi heijastuu pallon jälkeen yhdessä Rakitić. Koko katsomo oli niin järkyttyneitä skandovaným "Messi! Messi! Messi!" ja mahdolliset ristiriitaisuudet välillä Darling seisoo ja hänen valmentajansa on sillä hetkellä oli unohdettu. Barcelona voitti 3: 1, ja pomppi vastustajan hyökkäys toiseksi ja päinvastoin itse UUTETUN johtaa jälleen kehittyy painetta johtajia Real Madrid.

Žádné komentáře:

Okomentovat