sobota 28. března 2015

Granada CF - Real Sociedad

Välisessä ottelussa Granada ja Real Sociedad pohjimmiltaan kaksi vapaapotkuja. Jokainen joukkue potki yksi, molempia käytetään niitä ja pisteitä jaetaan. Playing for Real Sociedad isännät lähetetään eteenpäin Carlos Vela kotiin kymmenen minuuttia ennen ottelun tasolle lopullinen 1: 1 Fran Rico.

Kuten kaikki muut stadioneita Espanjan La Liga, ja Granada alkoi ottelu minuutin hiljaisuuden surullinen muisti viimeaikaisten tapahtumien Pariisissa. Koska ensimmäinen bet365 raikuvat suosionosoitukset voi nähdä kotiin, kun Foulquier lähetti oikealta puolelta hallituksen vaarallisen rajat pannaan laatikkoon ja se tuntui paljon kohuun ongelmia vierailevien puolustava. Mutta hän lopulta neuvoi onnellisuutta. Canales lähetetään Olazabal hyvin vaikea isku, mutta kotiin maalivahti yllättävän lipsahti käsineen ja kotimaan kasvoiltaan kulmapotkun. Sen lisäksi hän neuvoi ja yritti perustaa oman hyökkäyksen. Tuloksetta.

Carlos Vela yrittää käyttää nopeita jalkoja ja pallo teknologian tehdä itse tuli loppuun. Hänen aikeet, mutta kotiin puolustajien ei ymmärrä koko tapahtuman ja pysähtyi ajoissa. Kun kaksikymmentäviisi minuuttia sai kotiin kulmapotkusta jälkeen mahdollisuus ja lopulta se oli hyvin bet365 mielenkiintoinen tilanne. Roh on laskenut pään Sissoko, joka laajentaa. Selässä baari nabíhal Youseff El Arabi, joka vain jäi.

Loistava mahdollisuus polttaa vieraille flirttailu kulmapotkua ja pallo laskeutui yksinäinen Inigo Martinez, mutta otsikko oli maalivahti Oier Olazabal suuri harppaus tankoon. Pallo meni eteenpäin, mutta hänen puolustajat Onneksi hänelle onnistunut luovimaan pallo pois tieltä. Muita ongelmia ovat aiheuttaneet mutta Granada yksin kun Babin virheitä jäi läpitunkeva Sergio Canales. Hän jätti suorituksen tilaamat rangaistus, Carlos Vélová ja hyvin tehty - Vela selviytyä yleiskuvan pallo bet365 asetetaan toiselle puolelle ennen hyppäämistä Olazabal - 1: 0 Moyesovu seurueineen.

Vain kahden minuutin kuluttua muuttuu puolin saada mielenkiintoisia mahdollisuuden Youseff El Arabi. Kokeneet hyökkääjä käsitelty juuri ennen suurta kalkki heijastuu ilmapallo, joka pikaisesti lähetti maalille, mutta luoti ei istu hänelle liikaa ja hän puski seuraavaksi. El Arabi oli paljon nähtävää, mutta hänen toimiaan usein päättyi paitsiossa. Sama ongelma on usein kokenut vieraita. Castro on erittäin rento ja oli lähettänyt hyvä pass Vélová, mutta ensimmäisen maalin tekijä löytyy bet365 myös paitsiossa asema, joten orastava vastahyökkäys ei jatka.

Kotimaan lisäsi tempoa ja Nyomi saavutetaan kova laukaus, että leimattu vasemmalta ohi vierailevat pyhäkkö. Valmentaja Moyes ymmärtää, että hyökkäys pelaajilleen erittäin hyvä siinä, ja päätti ottaa kierrosta. Kentällä hän lähetti hontelo Fina Finnbogasona joka liittyi heti yhdistelmänä. Kun kotijoukkueen kannattajien hitaasti erosimme pistettä, Nyomi osui terävä marssia rangaistusalueen sisällä, ja tuomari Juan Martínez myös vihelsi rangaistuspotkun hyväksi Granada. Ja koska Fran Rico onnistui myös, voisi olla kotona nauttia vähintään yksi piste.