středa 11. října 2017

Serena Williams paljasti toimittajille hänen erikoisympäristönsä


"Kesä on avustajani. Erittäin tehokas, uskomatonta. Neuvosto järjestää ja on hämmästyttävä. Pidän häntä. Tällä Megan muistaa, vaikka joutuneiden sitä. Se oli paha tyttö ja tapasivat silmäni", sanoi johtaja maailman rankingissa.
Tässä outo Panopticon lähempänä asemaa "Psycho Serena: "Sain myös se kauan ennen. Yritän säilyttää etäisyyden hänestä. Tuomioistuin käyttäytyy hullu ja todella kova tappeluita, mutta joskus menee liian pitkälle . " Lapuanda ei saa mennä ulos
Kun keskustelu tuli Lapuanda, Serena nauraen tokaisi: "Hänellä ei ole lupaa mennä ulos. Se on ehdonalaisessa. En pidä sitä, kun paksu, mutta suora, vilpitön. Varmasti et halua ylittää tiensä. Sitten itse räjähtää. en puhu hänelle jotenkin usein.Meillä on tapana välttää - on fanaattisia. "
nuoremmat sisaret Williamsin esiteltiin huonommassa valossa etenkin vuoden viimeisen New Yorkin US Open 2009 vastaan ​​Belgian Kim Clijstersovej, uhatessa linjaa erotuomaria.
yhden vuotias voittaja 15 Grand Slam otsikot ja selitä, miksi alkuun tapahtuma Ranskan pääkaupungissa erityisen huolellisesti valitsee urheilu- asu.
"Olen aina tuntuu, että tarvitsen Pariisiin keksiä parasta itsestään. Ehkä tämä liittyy muotin ja tyylin pääoman maineeseen. Siellä on aina haluavat näyttää hyvältä, kun prosessi ei aio pidättyä kentällä jotenkin pitkään ", sanoi Serena. Viime vuonna jo menettää ensimmäisellä kierroksella kotiin Virginie Razzanovou.Sisaret astuivat nelinpelissä
sisarukset Venus ja Serena Williamsové kirjautunut ulos kaksinkertaistuu Roland Garros olematta Pariisin yhdessä pelataan yhdessä ottelussa. Joten he eivät käytä ilmaista korttia, jonka järjestäjät ovat antaneet heille.
Heidän kilpailijansa Alla Kudriavcev ja Anastasia Rodionova ovat siis muuttaneet ilman taistelua toiselle kierrokselle. Venus oli kaksoiskierroksella ensimmäisellä kierroksella, kun hän pelasi kolmipyöräisen taistelun Puolan Urszula Radwanská kanssa. Ottelun jälkeen hän valitti selkäkipusta.
Serena on hämähäkkiyksikönä voitti kaksi esteettä niin sujuvasti, ja Romanian Sorana Cirste odottaa 3. kierroksella.
Yhdessä heillä on kolmetoista Grandslam-palkinnot vuosina 1999 ja 2010 valloitetulla neljänneksellä, Pariisin savesta.

Žádné komentáře:

Okomentovat