středa 11. října 2017

Cibulková puolivälierissä obhima, Schmiedlová myös putosi


Erakovic Pariisin savesta on maksanut Cibulkovalle kaksi tappiota hardcore-turnauksista Carlsbadissa ja Stanfordissa. Kolmannessa kierroksessa hän tapaa Seventeen American Sloane Stephensin.
Slovakian yksikkö ei laske 500 pistettä viime vuodesta, mikä merkitsee laskua maailman rankingissa. Sen grandslamin maksimi on 2009 Roland Garros.
Cibulka oli surullinen Erakovicin menettämisen jälkeen. "Minulla on suuri pettymys, että Roland Garros sanomalla hyvästit niin pian. Erakovic pelataan tänään hyvin ja ensimmäiset minutkin. Hän teki vähintään luontevasti virheitä, pystyi luomaan painetta kämmenlyönti. Kun ensimmäinen dejstva I pomppi kylpyhuoneeseen ja Sanoin, että minun piti pelata aggressiivisemmin ja antaa sen enemmän linjoilla.Voimani on kasvanut nopeasti ja toinen joukko pelasin erittäin hyvä tennistä. Sääli, että ottelun toisen kerran keskeytyi sateen, mutta se oli sama molemmille. Alussa Kolmas jouduin kahdesti sukellus ansiokkaasti hän ei pidä minua vaan palvelu. He jättivät minut ensin hallinnolle Erakovičová ansiosta aggressiivista paluuta etu ", hän sanoi neuvottelupuhelun median Slovakian Cibulkova, joka torstaina edelleen odottaa 1. kierros tuplaa rinnalla Englanti Barbora Zahlavova Strycova.
Hitaasti alkaa jo miettiä ruoho osan kautta. "en odottanut Pariisissa ulos jo 2. kierros.Ennen Wimbledon Aion ehdottomasti pelata Eastbourne ja onko valmentaja Maťom Lipták halutessaan osallistua toiseen turnaukseen. "Näyttää ja Schmiedlová
Slovakki tennispelaaja Anna Schmiedlová epäonnistunut kierroksella 2 singleä Grand Slam Roland Garros Pariisissa . Zverenky valmentaja Milana Martinca sortunut asemassa karsinta amerikkalainen Jamie Hamptonovej kahteen sarjaan 5: 7, 6: 2. ottelu oli sade alkoi viiveellä pari.
Vaikka torstain tappio oli vuoden Roland Garros varten vlaäajšiu finalisti junior Erityisen onnistunut 1-vuotiaana.Yanina Wickmayerin suosima kierros ja neljä saviottelua neljällä karsinnoilla.
fosterling Kosice tennistä Ranskan pääoma rahasto vie 35000 euroa ja 165 pistettä WTA maailman rankingissa uudessa painoksessa huomattavasti paremmin.
Schmidl on tappionsa jälkeen Hamptonin kanssa menettänyt epäonnistuneen ensimmäisen sarjan. "Tilassa 3: 5 Minä tapahtunut kaksi suurta jalokiviä ja tasoitetaan 5: 5, mutta sitten alkoi sataa. Vaikka meitä mutainen tuomioistuimelle vasemmalle pelata, paremmin Hampton että olen siellä tappoi neljä palaa. Ennen toista setom oli päťnásťminútová tauko , joka ei myöskään toiminut liian hyvin, enkä voinut saada oikeaa rytmiä.Vastustaja pelasi nopeasti ja aggressiivisesti. Tänään oli Pariisissa hilpeä sää, mutta molempien olosuhteet olivat samat. Huolimatta menettää tänään olen esityksiä Roland Garros erittäin tyytyväisiä, prosessi pätevyys 2. kierros kilpailun ja voiton Wickmayer on minulle valtava menestys ", sanoi 18-vuotias slovakialainen neuvottelupuhelun Slovakian median.
naiset - singlet - 2. kierros Marina Erakovic (NZL.) - Dominika CIBULKOVÁ (SR-16) 6: 2, 2: 6, 6: 4 Jamie Hampton (USA) - Anna SCHMIEDLOVÁ (SR) 7: 5 , 6: 2

Žádné komentáře:

Okomentovat